Szakközépiskolák Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD?

Szakközépiskolába a nyolc általános iskolai osztály elvégzése után 14 éves kortól felvételizhetsz. A képzés jelentősen átalakult az elmúlt időszakban Magyarországon, ugyanis a szakmai tárgyakat csak az érettségi után sajátítják el a tanulók. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból választható szakmacsoport. Az első négy év folyamán közismereti tudást adják át neked többek között matekból és nyelvtanból. A tantestület előírja, hogy melyik tanórát (pl. biológia) ad le kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamon is, ez pedig a szakmai tananyagtól függ. A szakma mellett minden szükséges tudást megszerezhetsz itt is.

78 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK Eladó, Élelmiszer-, vegyi áru eladó, Műszakicikk-eladó Boltvezető, OKJ tanfolyamok indulnak Budapesten, Pécsen! Előadások hétvégente! Most ajándék képzéssel! Szerezz piacképes végzettséget!

Élelmezésvezető tanfolyam

Élelmezésvezető tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A176 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!