Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógyfüvek gyűjtésének csínját-bínját. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod az akupunktúrás pontok elhelyezkedését. Kineziológusként sok mindennel foglalkozhatsz a képességfejlesztő módszer alkalmazásának területeiről. Az alkalmazott izomtesztelés által képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megismerheted a kúrát, amely a test reflexpontjainak kezelésén alapul. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy melyek a legfontosabb látásjavító gyakorlatok. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakképzésen megismered a hagyományos keleti filozófiákra épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

60 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hibamentes gyártás (LEAN zero defect qua

Hibamentes gyártás (LEAN zero defect quality) Országosan több helyszínen és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja.

Bel­ső tré­ner kép­zés

Budapesten induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi és céghez kihelyezett formában induló képzések. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében!