Érettségi felnőtteknek

TUDTAD?

Az érettségi szabályzatáról szóló kormányrendeletből tájékozódhatsz arról, hogy bármely tantárgyból, akármelyik szinten mindegy, melyik vizsgaidőszakban leteheted a vizsgákat, függetlenül attól, hogy az adott vizsgatárgyból milyen szintű és milyen eredménnyel rendelkezel. Ha az elmúlt öt évben vettél részt iskolarendszerű képzésben, és az utolsó év átlaga legalább 3,5 volt, kérheted, hogy a tanulmányi idődet az intenzív tagozaton végezhesd négy helyett két év alatt. A fenti esetben az iskolák általában hétköznap délután tartják az oktatást. Több beszámolót kell tartanod a tanév alatt, míg a végén egy komplexebb teszten kell bizonyítanod.

123 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK Eladó, Élelmiszer-, vegyi áru eladó, Műszakicikk-eladó Boltvezető, OKJ tanfolyamok indulnak Budapesten, Pécsen! Előadások hétvégente! Most ajándék képzéssel! Szerezz piacképes végzettséget!