Szakközépiskolák Művészeti képzések

TUDTAD?

A továbbtanulás szempontjából kötöttséget jelent a szakközépiskola választása, mert elsősorban a középiskolaihoz hasonló felsőoktatási szakra lehet sikeresen felvételizni. A gazdaság minden területéről képezheted magad. Bárki be is fejezheti a tanulmányait, tehát az érettségit követően nem kell elvégezni a szakközépiskolát. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Az általános műveltséget megalapozó tudást adnak át neked akár matekból és nyelvtanból (az első négy évben végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, amelyen gyakorlati képzéseken vesznek részt a tanulmányaikat folytató diákok, majd egy komplex vizsgával zárják az iskolát a tanulók.

65 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Dekoratőr tanfolyam

Vizsgagaranciával végezd el most a tanfolyamot. Elektronikus jegyzetekkel a drága tankönyvek helyett és 15 éves tapasztalattal várunk.

Grafikus tanfolyam

Grafikus tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A016 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!