Szakközépiskolák

TUDTAD?

Betöltötted a 14-et? Megkaptad a nyolcadikos bizonyítványodat? Gyere szakközépiskolába! A szakközép szisztémája jelentősen átalakult az utóbbi időben hazánkban, ugyanis a szakmai elmélet és gyakorlat oktatására csak az érettségit követően kerül sor. Választhatsz informatikai és elektronikai szakmát is. Az első négy év folyamán közismereti órák anyagával ismerkedhetsz meg akár matekból és nyelvtanból. A tantestület megállapítja, hogy melyik tanórát (pl. kémia) ad le kötelezően az utolsó kettő osztályban is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. A képzés egyben felkészülés az érettségire és a továbbtanulásra is.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK

ELADÓ OKJ TANFOLYAMOK Eladó, Élelmiszer-, vegyi áru eladó, Műszakicikk-eladó Boltvezető, OKJ tanfolyamok indulnak Budapesten, Pécsen! Előadások hétvégente! Most ajándék képzéssel! Szerezz piacképes végzettséget!