Természetgyógyász tanfolyamok Vállalkozás

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyászat a orvoslás a törékeny harmónia fenntartására törekszik az emberi szervezeten belül. Jogszabály sorolja fel, hogy melyek azok a természetgyógyászati képzések, amelyekhez nem kell orvosi oklevéllel rendelkezned. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgáztatja a nem orvosi végzettségű természetgyógyász képzés hallgatóit. Természetgyógyászati kezelés végzéséhez alapfeltétel a természetgyógyász tanfolyam. Többnyire 18 éves kortól ajánlható. A beiratkozás követelményrendszere érettségi bizonyítványt ír elő. Az általános jellegű képzés után szakirányok közül lehet választani: pl. életmód tanácsadó és terapeuta.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...