Természetgyógyász tanfolyamok Természettudományos képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismered a növények esetleges mellékhatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei a képességfejlesztő módszer alkalmazásának területeiről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megtanulhatod a gyógymódot, amely a test bizonyos pontjainak ingerlésén alapul. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia továbbképzésen megismered a hagyományos keleti elvekre alapozó mozgásfélék előnyeit.

1 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Érettségire felkészítő tanfolyamok

Érettségire felkészítő tanfolyamok Ha úgy érzed jól jönne egy kis segítség az érettségi előtt, akkor gyere, mi felkészítünk! Várunk egy modern Oktatóközpontba a XIII.kerületben.