Természetgyógyász tanfolyamok Természettudományos képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismered a gyógyhatású virágok jótékony hatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz: megtanulod a fülakupunktúra történetét. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz az izmok teszteléséről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megtanulhatod a terápiát, amely a test bizonyos pontjainak ingerlésén alapul. Mint szemtréner megismerhetedaz íriszdiagnosztika alapjait. Alternatív mozgás – masszázsterápia továbbképzésen megismered a távol-keleti gondolatkörökre alapozó masszázsfajták jótékony hatásait.

1 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

HACCP rendszergazda

HACCP rendszergazda Budapesten és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. . Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében!