Természetgyógyász tanfolyamok Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon felfedezheted a növények esetleges mellékhatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei a képességfejlesztő módszer alkalmazásának területeiről. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megtanulhatod a gyógymódot, hogy milyen módszerekkel serkenthetők a szervezet természetes funkciói. Mint szemtréner megtanulhatod, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakképzésen megismered a messzi ázsiai elvekre alapozó mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

VILLANYSZERELŐ tanfolyam

VILLANYSZERELŐ tanfolyam VILLANYSZERELŐ SZERETNÉL LENNI? ITT A MEGOLDÁS! ▶▶ Villanyszerelő államilag elismert szakképzés ⚡ ⚡ ⚡ Munka és család mellett is könnyen elvégezhető. Korszerű tantermek és eszközök.

SZOBAFESTŐ tanfolyam

SZOBAFESTŐ tanfolyam Szobafestő szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! ▶▶ Szobafestő tanfolyam 3 hónap alatt ▶▶ Munka és család mellett is könnyen elvégezhető. Segítőkész ügyfélszolgálat. Tanulj nálunk korszerű termeinkben!

Nincs találat ...