Természetgyógyász tanfolyamok Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógynövények felhasználásának módját. Ha fülakupunktúrás addiktológusakarsz lenni: megtanulod a fülakupunktúra történetét. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz az izmok teszteléséről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián elsajátíthatod a gyógymódot, hogy miként serkenthetők a szervezet természetes mechanizmusai. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia kurzuson megismered a távol-keleti filozófiákra alapozó mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Pincér és Vendéglátó-üzletvezető képzés

Pincér és Vendéglátó-üzletvezető képzés Pincér és Vendéglátó-üzletvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten. Valódi oktatás gyakorlattal, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt. Kamatmentes részletfizetés.

Tűzvédelmi előadó OKJ képzés

Tűzvédelmi előadó OKJ képzés Tűzvédelmi előadó OKJ-s tanfolyam Budapesten. Kamatmentes részletfizetés, profi oktatók, munka mellett végezhető képzés. Igény szerint Europass bizonyítvánnyal.

Nincs találat ...