Természetgyógyász tanfolyamok Sport képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

Testhez álló a továbbképzés, ha már rendelkezel az elméleti háttérrel, de egy speciális témában frissebb ismeretekre akarsz szert tenni. Természetgyógyászati tevékenység végzéséhez szükséges a természetgyógyász tanfolyam. A jelentkezés feltétele alapján rendelkezned kell érettségivel. 12 hónapig kell járni a tanfolyamra. Nagyszerű szakirányú végzettség szerezhető: pl. akupresszőr alternatív mozgás- és masszázsterapeuta. A természetgyógyászat szakvizsgáját kizárólag azok végezhetik el, akiknek már megvan a két alapmoduljuk, valamint teljesítették a választott szakirányt is. Az iskolák általában szombaton és vasárnap tartják az oktatást.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

MSA – Mérőrendszer elemzés képzés

MSA – Mérőrendszer elemzés képzés MSA – Mérőrendszer elemzés (Measurement System Analysis) Budapesten, online és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Részletek itt >>>

Nincs találat ...