Természetgyógyász tanfolyamok Sport képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon felfedezheted a gyógynövények felhasználásának módját. Ha fülakupunktúrás addiktológusszeretnél lenni: megtanulod az akupunktúrás pontok elhelyezkedését. Kineziológusként sok újat tanulhatsz az érzelmi stresszekről és tanulási nehézségekről. Az alkalmazott izomtesztelés által képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián elsajátíthatod a gyógymódot, hogy mi módon serkenthetők a szervezet öngyógyító folyamatai. Mint szemtréner megismerheted, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a messzi ázsiai gondolatkörökre épülő mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Photoshop az alapoktól

Photoshop az alapoktól Szeretnéd szerkeszteni a fotóidat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A 20 epizódos online kurzus végére érteni fogod az alapokat és meg fogod tudni oldani az alapvető feladatokat.

Nincs találat ...