Természetgyógyász tanfolyamok Oktatás, Pedagógia képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógynövényeket. Ha fülakupunktúrás addiktológusszeretnél lenni: megtanulod az akupunktúra alkalmazási területeit. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz például az alternatív személyiségről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megismerheted a gyógymódot, hogy milyen módszerekkel aktivizálhatók az emberi test természetes mechanizmusai. Mint szemtréner megtanulhatod, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a messzi ázsiai elvekre épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Sportoktató képzés ORSZÁGOSAN

Sportoktató szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! Sportoktató tanfolyam 6-8 hónap alatt profiktól! ÚJ TÍPUSÚ, 2021-től indítható szakképesítés. Munka és család mellett is könnyen elvégezhető.

Gyógypedagógiai asszisztens képzés

Gyógypedagógiai asszisztens képzés Gyógypedagógiai asszisztens új, OKJ-t felváltó tanfolyam ORSZÁGOSAN és ONLINE. ⚡⚡⚡ AJÁNDÉKKAL, kedvezményekkel, 6-7 hónap alatt. Érdeklődj most!

Nincs találat ...