Természetgyógyász tanfolyamok Műszaki, ipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógyfüvek gyűjtésének csínját-bínját. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a fülakupunktúra történetét. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei az érzelmi stresszekről és tanulási nehézségekről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megtanulhatod a kúrát, amely a test bizonyos pontjainak masszírozásán alapul. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy melyek a leghatékonyabb látásjavító gyakorlatok. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakon megismered a távol-keleti filozófiákra épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

CNC programozó

CNC programozó Országosan több városban induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében! Részletek itt >

5 tengelyes megmunkálás tanfolyam

5 tengelyes megmunkálás tanfolyam A kép­zést azok­nak ajánl­juk akik CNC-s is­me­re­te­i­ket sze­ret­nék ki­bő­ví­te­ni az 5 ten­ge­lyes meg­mun­ká­lás­sal kap­cso­la­tos in­for­má­ci­ók­kal. Jelenetkezz most!

Nincs találat ...