Természetgyógyász tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismered a növények esetleges mellékhatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz a képességfejlesztő módszer alkalmazásának területeiről. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megtanulhatod a terápiát, hogy milyen módszerekkel serkenthetők az emberi test öngyógyító folyamatai. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakon megismered a távol-keleti gondolatkörökre alapozó masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Photoshop az alapoktól

Photoshop az alapoktól Szeretnéd szerkeszteni a fotóidat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A 20 epizódos online kurzus végére érteni fogod az alapokat és meg fogod tudni oldani az alapvető feladatokat.

Tanulj meg programozni!

Tanulj meg programozni! Ismerd meg a programozók világát a RUANDER Oktatóközpontban, egy jó lehetőség, hogy belevágj egy nagyobb kalandba.

Nincs találat ...