Természetgyógyász tanfolyamok Gépészet

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyászat a nem mesterséges segítségével állítja helyre az emberi szervezet harmóniáját. Jogszabály mondja ki, hogy melyek azok a természetgyógyászati munkák, amelyek kizárólag orvosi diploma birtokában végezhetők el. A nem orvosként végzett diákok vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Természetgyógyászati tevékenység végzéséhez kötelező a természetgyógyász képzés. Többnyire 18 éves kortól ajánlható. A beiratkozás kritériumrendszere érettségi bizonyítványt ír elő. Az alaptananyag elsajátítását követően szakirányú végzettség szerezhető: pl. fitoterapeuta, kineziológus.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Pénzügyi hatósági képzés

Pénzügyi hatósági képzés Ha szeretnél hitelt közvetíteni, faktor cégnél dolgozni, egyéb pénzügyi területen dolgozni, akkor itt a helyed! 3nap alatt hatósági végzettséget szerezhetsz!

Nincs találat ...