Természetgyógyász tanfolyamok Gépészet

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyász kurzus összeáll például természetgyógyász alapmodul tanfolyamból. A kurzus egy évig tart. A nem orvosként végzett diákok alapmodul vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Ha átment a diák a vizsgákon, akkor igazolást kap. Nem kell vizsgáznia egészségügyből annak, akinek egészségügyi végzettsége van. Az iskolák többnyire hétvégenként adják le az órákat. Távoktatás esetén, a tananyagot egy internetes felületen tanári felügyelet nélkül teljesíted. A természetgyógyász papírral számos álláslehetőség közül válogathatsz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

CAM tanfolyam - EdgeCam alapismeretek

CAM tanfolyam - EdgeCam alapismeretek A képzést elsősorban azoknak a tanulni vágyóknak ajánljuk, akik érdeklődnek a számítógéppel segített megmunkálás iránt és rendelkeznek CAD-es ismeretekkel/programozási ismeretekkel. Jelentkezz most!

CAM - MasterCam (2020) alapismeretek

CAM - MasterCam (2020) alapismeretek A képzést elsősorban azoknak a tanulni vágyóknak ajánljuk, akik érdeklődnek a számítógéppel segített megmunkálás iránt és rendelkeznek CAD-es ismeretekkel/programozási ismeretekkel. Jelentkezz most!

Nincs találat ...