Természetgyógyász tanfolyamok Gépészet

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógyhatású virágok jótékony hatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusszeretnél lenni: megtanulod a Hagyományos Kínai Orvoslás alapelveit. Kineziológusként sok mindennel foglalkozhatsz önkorlátozó hitrendszerek oldásáról. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián elsajátíthatod a terápiát, hogy miként mozgósíthatók a szervezet természetes funkciói. Mint szemtréner elsajátíthatodaz íriszdiagnosztika alapjait. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakképzésen megismered a messzi ázsiai elvekre épülő mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Pénzügyi hatósági képzés

Pénzügyi hatósági képzés Ha szeretnél hitelt közvetíteni, faktor cégnél dolgozni, egyéb pénzügyi területen dolgozni, akkor itt a helyed! 3nap alatt hatósági végzettséget szerezhetsz!

Nincs találat ...