Természetgyógyász tanfolyamok Építőipar

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismered a gyógynövények felhasználásának módját. Ha fülakupunktúrás addiktológusszeretnél lenni: megtanulod a fülakupunktúra történetét. Kineziológusként sok mindennel foglalkozhatsz például az alternatív személyiségről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megtanulhatod a terápiát, hogy milyen úton mozgósíthatók a szervezet öngyógyító képességei. Mint szemtréner megismerheted, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia kurzuson megismered a messzi ázsiai elvekre épülő mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Inbound Marketing Akadémia távoktatás

Inbound Marketing Akadémia távoktatás Professzionális távoktatás azoknak, akik nem tudnak több napos tanfolyamokon részt venni, de megismernék az inbound, a CRM és a revenue marketing haladó szintjeit. -50.000 Ft! Promo kód: MOT2016

Nincs találat ...