Természetgyógyász tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismered a gyógyhatású virágok jótékony hatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusszeretnél lenni: megtanulod a fülakupunktúra történetét. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei önkorlátozó hitrendszerek oldásáról. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megismerheted a terápiát, hogy miként serkenthetők a szervezet öngyógyító képességei. Mint szemtréner elsajátíthatodaz íriszdiagnosztika alapjait. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakon megismered a messzi ázsiai gondolatkörökre alapozó mozgásfélék előnyeit.

49 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten Edző szeretnél lenni? Jelentkezz országosan elérhető Fitness Instruktor tanfolyamunkra, hogy profi szakemberré válhass. Piacképes ár, részletfizetési lehetőséggel.