Természetgyógyász tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismered a gyógynövényeket. Ha fülakupunktúrás addiktológusszeretnél lenni: megtanulod a fülakupunktúra történetét. Kineziológusként sok mindennel foglalkozhatsz az izmok teszteléséről. Az alkalmazott izomtesztelés által képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megtanulhatod a terápiát, amely a test bizonyos pontjainak nyomásán alapul. Mint szemtréner megtanulhatodaz íriszdiagnosztika alapjait. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakon megismered a hagyományos keleti gondolatkörökre épülő mozgásfélék előnyeit.

46 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!