Természetgyógyász tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD?

A kurzust neked találták ki, ha már nincs még ilyen végzettséged, de egy szakterületen szélesíteni kívánod a látókörödet. Természetgyógyászati munka végzéséhez feltélenül kell a természetgyógyász képzés. A beiratkozás feltétele szerint érettségi vizsgát kell tenned előtte. Egy évig tart egy ilyen képzés. Izgalmas szakirányok közül lehet választani: pl. akupresszőr alternatív mozgás- és masszázsterapeuta. Csak akkor bocsátható valaki szakvizsgára, ha megvan mind a kettő modul és elvégezte a szaktanfolyamot is. Az oktatási központok többnyire hétvégenként adják le az órákat.

48 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten Edző szeretnél lenni? Jelentkezz országosan elérhető Fitness Instruktor tanfolyamunkra, hogy profi szakemberré válhass. Piacképes ár, részletfizetési lehetőséggel.