Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon felfedezheted a gyógyfüvek gyűjtésének csínját-bínját. Ha fülakupunktúrás addiktológusakarsz lenni: megtanulod a fülakupunktúra történetét. Kineziológusként sok újat tanulhatsz az érzelmi stresszekről és tanulási nehézségekről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megtanulhatod a terápiát, amely a test bizonyos pontjainak ingerlésén alapul. Mint szemtréner megismerheted, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia továbbképzésen megismered a messzi ázsiai elvekre alapozó masszázsfajták jótékony hatásait.

56 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Pénzügyi hatósági képzés

Pénzügyi hatósági képzés Ha szeretnél hitelt közvetíteni, faktor cégnél dolgozni, egyéb pénzügyi területen dolgozni, akkor itt a helyed! 3nap alatt hatósági végzettséget szerezhetsz!