Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyász kurzus összeáll például öt napos életmódtáborból. A tanfolyam ideje 12 hónap. A nem orvosként végzett diákok alapmodul vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Sikeres beszámolók esetén igazolást állítanak ki a tanulónak. Nem kell részt vennie az egészségügyi vizsgán annak, aki diplomát szerzett egészségügyi területen. A szervező intézmények többnyire hétvégére szervezik az órákat. Ha távoktatás keretén belül tanulsz, a tananyagot egy webes honlapon tanári felügyelet nélkül teljesíted. A természetgyógyász végzettségekkel el lehet helyezkedni természetgyógyászati rendelőben.

55 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

LE­AN ala­pok

LE­AN ala­pok Országosan több városban és online induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében! Részletek itt >