Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

Testhez álló a továbbképzés, ha már rendelkezel az elméleti háttérrel, de egy speciális témában érdeklődsz az egészséges életmód iránt. Természetgyógyászati feladatok végzéséhez nélkülözhetetlen a természetgyógyász tanfolyam. A jelentkezés feltétele magában foglalja az érettségi vizsgákat. A képzés 12 hónapos. Izgalmas szakképesítéseket lehet szerezni: pl. életmód tanácsadó és terapeuta. A kurzus záróvizsgáján csak azok vehetnek részt, akinek megadták a két alapmodulra a jegyet, és sikerült levizsgázniuk a szakirányból is. Az oktatási központok többnyire hétvégenként adják le az órákat.

53 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!