Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismerheted a gyógyhatású virágok jótékony hatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a Hagyományos Kínai Orvoslás alapelveit. Kineziológusként sok újat tanulhatsz az izmok teszteléséről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián elsajátíthatod a terápiát, hogy milyen módszerekkel mozgósíthatók az emberi test öngyógyító funkciói. Mint szemtréner megismerheted, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a távol-keleti elvekre épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

53 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

PLC programozási ismeretek

PLC programozási ismeretek A képzést olyan villamosipari vagy gépipari végzettségű szakembereknek javasoljuk, akik szeretnének komolyabb ismeretekre is szert tenni a PLC programozásban. Jelentkezz most!