Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

Testhez álló a továbbképzés, ha már van végzettséged, de egy speciális témában meg akarod ismerni a világ legújabb kutatásait. Természetgyógyászati tevékenység végzéséhez nélkülözhetetlen a természetgyógyász tanfolyam. A beiratkozás követelményrendszere magában foglalja az érettségi vizsgákat. A képzés 12 hónapos. Divatos szakirányok közül lehet választani: pl. reflexológus, szemtréner. A kurzus záróvizsgáján csak azok vehetnek részt, akinek megadták a két alapmodulra a jegyet, és sikerült levizsgázniuk a szakirányból is. Az iskolák többnyire a délelőtti-délutáni órákban, hétvégén tartanak tanórákat.

54 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Marketing produktivitás növelése

Marketing produktivitás növelése Kávé mérgezés helyett tanulj meg bizonyított technikákat a marketing produktivitás növelésére! Ez a "lépésről-lépésre" -útmutató marketingeseknek most -5.000 Ft minden jelentkezőnek. Promokód: MOT2016