Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyász képzés áll többek között öt napos életmódtáborból. A tanfolyam ideje 12 hónap. Mindkettő alapmodul az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet írásbeli vizsgájával zárul. Csak akkor bocsátható valaki szakvizsgára, ha megvan mind a kettő modul és elvégezte a szaktanfolyamot is. A szervező intézmények többnyire szombaton és vasárnap tartják az oktatást. Ha távoktatás keretén belül tanulsz, a követelmények nagy részét online úton egyénileg végzed el. A természetgyógyász papírral munkát vállalhatsz wellness központokban.

53 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!