Számítástechnikai tanfolyamok Vállalkozás

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

Webmesterként megismered a webtartalom telepítésének és a hozzákapcsolódó hostok regisztrációs kérelmének intézését. Informatikai hálózattelepítő- és üzemeltetőként megtanulod például a licencek felhasználását. Mint számítógép-szerelő, -karbantartó megismered a számítógép működési elvét. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Multimédiafejlesztőként megismered a multimédiás termék prototípusának elkészítését. Mint gazdasági informatikus: elsajátítod a makroökonómiai rendszerek működését, képes leszel adott témakörökben információk számítógépes feldolgozására. Telepíteni tudod a különféle hardver programokat. Kimutatásokat tudsz készíteni a megadott feltételek alapján.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Közúti elsősegély e-learning

Közúti elsősegély e-learning Legyen az elsősegély a jogsid megszerzésének legélvezetesebb része! Otthonról, egyszerűen, ütősen, tuti vizsgatippekkel!

HR SZEMÉLYÜGYI SZERVEZŐ KÉPZÉS ONLINE

HR SZEMÉLYÜGYI SZERVEZŐ KÉPZÉS ONLINE Minőségi ONLINE oktatás keretében most HR (Személyügyi szervező) lehetsz a Stabil Tudás jóvoltából. Várjuk jelentkezésed, ha emberekkel szeretnél foglalkozni, és érdekel a HR területe.

Nincs találat ...