Számítástechnikai tanfolyamok Természettudományos képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

Webmesterként megismered a multimédiás és kommunikációs alkalmazások kezelését. Informatikai hálózattelepítő- és üzemeltetőként megismered például a licencnyilvántartás rendszeres ellenőrzését. Mint számítógép-szerelő, -karbantartó megismered a számítógép összeszerelésének szabályait. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Multimédiafejlesztőként feltérképezed a multimédiás termék prototípusának elkészítését. Mint gazdasági informatikus: megismered a makroökonómiai rendszerek működését, képes leszel ezeken a területeken információk gyűjtésére. Használni tudod a különféle szoftver eszközöket. Jelentéseket fogsz tudni összeállítani a vezetői igényeknek megfelelően.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Közúti elsősegély e-learning

Közúti elsősegély e-learning Legyen az elsősegély a jogsid megszerzésének legélvezetesebb része! Otthonról, egyszerűen, ütősen, tuti vizsgatippekkel!

HR SZEMÉLYÜGYI SZERVEZŐ KÉPZÉS ONLINE

HR SZEMÉLYÜGYI SZERVEZŐ KÉPZÉS ONLINE Minőségi ONLINE oktatás keretében most HR (Személyügyi szervező) lehetsz a Stabil Tudás jóvoltából. Várjuk jelentkezésed, ha emberekkel szeretnél foglalkozni, és érdekel a HR területe.

Nincs találat ...