Számítástechnikai tanfolyamok Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként feltérképezed mondjuk a hozzáférési jogosultságot biztosítását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, feltérképezed a felhasználói paraméterek beállítását a munkaállomásokon. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: elsajátítod az egyes szervezetek számviteli rendjének kialakításához szükséges informatikai ismeretanyagot, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének kialakítására. Mint multimédiafejlesztő elsajátítod a forrásanyagok szerzői rendszerbe integrálását. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép alkatrészeit. El tudod végezni a hibás számítógépeken a feltárást. Szoftverfejlesztőként elsajátítod a legismertebb adatbázis-kezelő rendszerek használatát. Ha web-programozó leszel, feltérképezed a legújabb HTML 5 és CSS 3 technológiák használatát.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

VILLANYSZERELŐ tanfolyam

VILLANYSZERELŐ tanfolyam VILLANYSZERELŐ SZERETNÉL LENNI? ITT A MEGOLDÁS! ▶▶ Villanyszerelő államilag elismert szakképzés ⚡ ⚡ ⚡ Munka és család mellett is könnyen elvégezhető. Korszerű tantermek és eszközök.

SZOBAFESTŐ tanfolyam

SZOBAFESTŐ tanfolyam Szobafestő szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! ▶▶ Szobafestő tanfolyam 3 hónap alatt ▶▶ Munka és család mellett is könnyen elvégezhető. Segítőkész ügyfélszolgálat. Tanulj nálunk korszerű termeinkben!

Nincs találat ...