Számítástechnikai tanfolyamok Önfejlesztés

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

Gazdasági informatikusként: megtanulod a makroökonómiai rendszerek működését, képes leszel adott témakörökben információk feltárására. Használni tudod a különféle szoftver programokat. Kimutatásokat tudsz készíteni az előírt kritériumok szerint. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, feltérképezed többek között a lokális alkalmazások felügyeletének elvégzését. IT mentorként olyan szakember lehetsz, aki azokat támogatja, akik egyedül nem képesek használni az információs társadalom nyújtotta szolgáltatásokat. A halmozottan hátrányos élethelyzetekben lévő közösségek számára testre szabott szolgáltatásokat nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Közúti elsősegély e-learning

Közúti elsősegély e-learning Legyen az elsősegély a jogsid megszerzésének legélvezetesebb része! Otthonról, egyszerűen, ütősen, tuti vizsgatippekkel!

HR SZEMÉLYÜGYI SZERVEZŐ KÉPZÉS ONLINE

HR SZEMÉLYÜGYI SZERVEZŐ KÉPZÉS ONLINE Minőségi ONLINE oktatás keretében most HR (Személyügyi szervező) lehetsz a Stabil Tudás jóvoltából. Várjuk jelentkezésed, ha emberekkel szeretnél foglalkozni, és érdekel a HR területe.

Nincs találat ...