Számítástechnikai tanfolyamok Oktatás, Pedagógia képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként megtapasztalhatod akár a címtárak konfigurálását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megismered a pénzintézetek pénzügyi szervezeteinek működtetéséhez szükséges informatikai ismeretanyagot, alkalmas leszel a költséggazdálkodás rendszerének fejlesztésére. Mint multimédiafejlesztő megtapasztalhatod a kliens- és szerveroldali programok készítését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép működési elvét. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Szoftverfejlesztőként feltérképezed az ACCESS, MySQL, MS SQL programozását. Ha web-programozó leszel, megtanulod a legújabb HTML 5 és CSS 3 technológiák használatát.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Az Edutio használata oktatóknak

Az Edutio használata oktatóknak Itt találod meg azokat az információkat, amik a rendszer használatához és a felhasználóid támogatásához szükségesek.

Óvodai Dajka OKJ + Bébiszitter képzés

Óvodai Dajka OKJ képzés az ország számos pontján. Kattints és jelentkezz a Hozzád legközelebbi városba a hamarosan induló Óvodai Dajka OKJ tanfolyamra. MOST AJÁNDÉK Bébiszitter képzéssel.

Nincs találat ...