Számítástechnikai tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként megtanulod akár a kliens oldali tűzfal távolról való konfigurálását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megtanulod az egyes szervezetek számviteli rendjének kialakításához szükséges informatikai ismereteket, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő megtanulod az animáció és a szimuláció készítését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép működési elvét. Telepítheted az operációs rendszert/rendszereket (Windows, Linux). Szoftverfejlesztőként megismered az adatbázis alapú szoftverek létrehozását. Ha web-programozó leszel, feltérképezed a „Visual Studio” professzionális fejlesztő rendszerének használatát.

112 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Informatikai képzések neked!

Informatikai képzések neked! Az alapoktól a programozásig mindent megtalálsz, ha szeretnéd bővíteni informatikai ismereteidet. Képzéseink gyakorlatorientáltak, így valós tudásra tehetsz szert!

Photoshop tanfolyam

BUDAPEST , RUANDER Oktatóközpont

Kiadványszerkesztőknek, Felhasználóknak, Web fejlesztőknek, Rendszergazdáknak, Programozóknak, Grafika, multimédia, DTP kiadványszerkesztő képzés, Adobe Photoshop tanfolyam