Számítástechnikai tanfolyamok Idegen Nyelvi képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

Gazdasági informatikusként: megtanulod a mikroökonómiai rendszerek működését, képes leszel adott témakörökben információk számítógépes feldolgozására. Használni tudod a különféle szoftver eszközöket. Jelentéseket fogsz tudni összeállítani a megadott feltételek alapján. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, feltérképezed például a felhasználói paraméterek beállítását a munkaállomásokon. IT mentorként olyan szaki lesz belőled, aki azokat segíti, akik egyedül nem képesek az információs társadalom kihívásainak megfelelni. A legkülönbözőbb élethelyzetekben lévő közösségek számára egyedi megoldásokat kínál az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online angol nyelvtanfolyam

Online angol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni angolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online spanyol nyelvtanfolyam

Online spanyol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni spanyolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Nincs találat ...