Számítástechnikai tanfolyamok Idegen Nyelvi képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

Webmesterként megtapasztalhatod a multimédiás és kommunikációs alkalmazások kezelését. Informatikai hálózattelepítő- és üzemeltetőként megtanulod többek között az informatikai biztonsági eszközök használatát. Mint számítógép-szerelő, -karbantartó megismered a számítógép összeszerelésének szabályait. El tudod végezni a hibás számítógépeken a javítást. Multimédiafejlesztőként megtapasztalhatod kép, szöveg, videó, hang, animáció szerkesztését. Mint gazdasági informatikus: megtanulod a makroökonómiai folyamatok működését, képes leszel adott témakörökben információk feltárására. Használni tudod a különféle szoftver programokat. Kimutatásokat tudsz készíteni az előírt kritériumok szerint.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online orosz nyelvtanfolyam

Online orosz nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni oroszul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online angol nyelvtanfolyam

Online angol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni angolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Nincs találat ...