Számítástechnikai tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként megismered mondjuk a címtárak konfigurálását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, elsajátítod a szoftverek telepítését. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megtapasztalhatod az egyes szervezetek számviteli rendjének kialakításához szükséges számítástechnikai tudást, alkalmas leszel a költséggazdálkodás rendszerének fejlesztésére. Mint multimédiafejlesztő megtanulod kép, szöveg, videó, hang, animáció szerkesztését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép működési elvét. Telepítheted az operációs rendszert/rendszereket (Windows, Linux). Szoftverfejlesztőként megtapasztalhatod az adatbázis alapú szoftverek tervezését. Ha web-programozó leszel, megtanulod a C, C#, Java programnyelveket.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Munkahelyi elsősegélynyújtó

Munkahelyi elsősegélynyújtó Olyan munkavállalók képzése, akik a munkahelyi balesetek során megfelelő felkészültséggel és hozzáértéssel képesek ellátni az esetlegesen rászoruló munkatársukat. Jelentkezzen most! Részletek itt >>>

Ergonómiai ismeretek

Ergonómiai ismeretek Ergonómiai ismeretek (üzemi és irodai ergonómia) Budapesten, online és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések.

Nincs találat ...