Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként megtanulod mondjuk az IT biztonság dokumentálását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: elsajátítod az egyes szervezetek számviteli rendjének kialakításához szükséges informatikai ismereteket, alkalmas leszel a költséggazdálkodás rendszerének kialakítására. Mint multimédiafejlesztő megtanulod az animáció és a szimuláció készítését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép összeszerelésének szabályait. El tudod végezni a hibás számítógépeken a feltárást. Szoftverfejlesztőként elsajátítod a megoldandó problémák számítógépes kódolását. Ha web-programozó leszel, elsajátítod a „Visual Studio” professzionális fejlesztő rendszerének használatát.

113 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Photoshop az alapoktól

Photoshop az alapoktól Szeretnéd szerkeszteni a fotóidat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A 20 epizódos online kurzus végére érteni fogod az alapokat és meg fogod tudni oldani az alapvető feladatokat.

Photoshop tanfolyam

BUDAPEST , RUANDER Oktatóközpont

Kiadványszerkesztőknek, Felhasználóknak, Web fejlesztőknek, Rendszergazdáknak, Programozóknak, Grafika, multimédia, DTP kiadványszerkesztő képzés, Adobe Photoshop tanfolyam