Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként megtapasztalhatod mondjuk a rendszer paramétereinek mérését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megtanulod az egyes szervezetek számviteli rendjének kialakításához szükséges informatikai ismeretanyagot, alkalmas leszel a költséggazdálkodás rendszerének kialakítására. Mint multimédiafejlesztő megtapasztalhatod a kliens- és szerveroldali programok készítését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép működési elvét. El tudod végezni a hibás számítógépeken a hibakeresést. Szoftverfejlesztőként feltérképezed az ACCESS, MySQL, MS SQL programozását. Ha web-programozó leszel, megtapasztalhatod a C, C#, Java programnyelveket.

113 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hatósági képzések

Hatósági képzések Pénzügyi, Biztosítási hatósági képzések, ingyenes vizsga teszt lehetőséggel, igényes környezetben, Budapesten, az Árpád-híd közelében.

Photoshop tanfolyam

BUDAPEST , RUANDER Oktatóközpont

Kiadványszerkesztőknek, Felhasználóknak, Web fejlesztőknek, Rendszergazdáknak, Programozóknak, Grafika, multimédia, DTP kiadványszerkesztő képzés, Adobe Photoshop tanfolyam