Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

Gazdasági informatikusként: megismered a makroökonómiai folyamatok működését, képes leszel ezeken a területeken információk számítógépes feldolgozására. Használni tudod a különféle szoftver eszközöket. Kimutatásokat tudsz készíteni a vezetői igényeknek megfelelően. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, megismered többek között az adat-helyreállítás végrehajtását. IT mentorként olyan szaki lesz belőled, aki azokat segíti, akik egyedül nem képesek az információs társadalom kihívásainak megfelelni. Az elsősorban hátrányos élethelyzetekben lévő emberek számára személyre szóló segítséget nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

113 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Közúti elsősegély e-learning

Közúti elsősegély e-learning Legyen az elsősegély a jogsid megszerzésének legélvezetesebb része! Otthonról, egyszerűen, ütősen, tuti vizsgatippekkel!

Photoshop tanfolyam

BUDAPEST , RUANDER Oktatóközpont

Kiadványszerkesztőknek, Felhasználóknak, Web fejlesztőknek, Rendszergazdáknak, Programozóknak, Grafika, multimédia, DTP kiadványszerkesztő képzés, Adobe Photoshop tanfolyam