Nyelvtanfolyamok Természettudományos képzések

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

BME Nyelvvizsgaközpont: a magasabb szinteken az írásbeli része egy feleletválasztós tesztsor is. Az írásban teljesítendő résznél – a teszten kívül – egy- vagy kétnyelvű szótárakat is bevihetsz magaddal, hogy segítsenek a vizsgán. TELC: az anyanyelvedet nem használhatod ezen a vizsgán, ahogy a szótárt és a szótárprogramokat sem. Euroexam: te döntöd el, hogy egy- vagy kétnyelvű vizsgát szeretnél-e tenni. A vizsgaközpont újítása, hogy a „nyelvismeret és szókincs” feladatsoroknál nem valamennyi vizsgarészen bármilyen nyomtatott és digitális szótárt használhatsz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online orosz nyelvtanfolyam

Online orosz nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni oroszul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online angol nyelvtanfolyam

Online angol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni angolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Nincs találat ...