Nyelvtanfolyamok Sport képzések

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

BME Nyelvvizsgaközpont: itt biztosan fogsz magyarról idegen nyelvre és a másik irányba végezendő fordítási feladatot kapni. Ha írásbelizel, – a teszten kívül – többnyelvű szótárakkal is felszerelkezhetsz, hogy kikeresgéld az ismeretlen szavakat. TELC: a vizsga egynyelvű, ami azt jelenti, hogy az írásbeli és a szóbeli feladatoknál is tilos a szótár használata. Euroexam: szabadon határozhatsz, hogy egy- vagy kétnyelvű vizsgán bizonyítanád a tudásodat. Még egy jó hír, hogy a „nyelvismeret és szókincs” rész egyes elemeit kivéve mindenféle szótárban keresgélhetsz nincs megkötés hogy csak nyomtatott lehet.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online spanyol nyelvtanfolyam

Online spanyol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni spanyolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online német nyelvtanfolyam

Online német nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni németül váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Nincs találat ...