Nyelvtanfolyamok Jogi, igazgatási képzések

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

Neves nyelvvizsgák közül készülhetsz a neked legmegfelelőbbre, ha szeretnél megtanulni egy nyelvet, és tesztelni a tudásodat. ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ: minden szinten minimum 60 százalékot kell teljesítened, hogy megszerezd a nyelvvizsga-bizonyítványt. Az írásbeli vizsgán – a tesztet kivéve – bármilyen könyv alakú, azaz nyomtatott szótárt használhatsz. Euroexam: te választod ki, hogy az idegen nyelv mellett a magyart is alkalmazzák a feladatleírásnál. Sok kis feladat – ebből állnak az egyes vizsgarészek, nem nagy blokkokon kell keresztülverekedned magad.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online angol nyelvtanfolyam

Online angol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni angolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online spanyol nyelvtanfolyam

Online spanyol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni spanyolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Nincs találat ...