Nyelvtanfolyamok Idegen Nyelvi képzések

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

Manapság több nyelvvizsga közül választhatsz, ha oklevéllel is alátámasztanád a magas szintű nyelvismeretedet. ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ: a sikeres nyelvvizsgához mindegyik szinten, szóban és írásban is el kell érned 60 %-os eredményt. Az írásban teljesítendő résznél – a tesztet kivéve – többnyelvű szótárakkal is felszerelkezhetsz, hogy kikeresgéld az ismeretlen szavakat. Euroexam: rajtad áll, hogy az anyanyelveden is szóljon a vizsga, vagy ne. Itt nem egy-egy feladattal mérnek egy-egy készséget, hanem több kisebb feladatot kell megoldanod.

32 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online élő nyelvoktatás skype-on

Online élő nyelvoktatás skype-on Tanulj kényelmesen skype-on idegen nyelveket otthonról, vagy home-office-ból.. Angol, német, holland, orosz, svéd, eszperantó oktatás, anyanyelvi tanáromkkal is. Nyelvvizsgára felkészítés.

Online német nyelvtanfolyam

Online német nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni németül váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!