Nyelvtanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

BME Nyelvvizsgaközpont: lyukas szöveg kiegészítése elnevezésű feladattal is fogsz találkozni a nyelvvizsgán. Az írásbeli vizsgán – a tesztkérdések kivételével – többnyelvű szótárakkal is felszerelkezhetsz, hogy kikeresgéld az ismeretlen szavakat. TELC: nem kétnyelvű ez a vizsga, ezért nincs szükség a szótárakra, és tilos is a bevitelük a vizsgatermekbe. Euroexam: rajtad áll, hogy az idegen nyelv mellett a magyart is alkalmazzák a feladatleírásnál. Még egy plusz, hogy a „nyelvismeret és szókincs” feladatlap részein kívül többnyelvű szótárakkal is felszerelkezhetsz, hogy kikeresgéld az ismeretlen szavakat.

29 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Marketing produktivitás növelése

Marketing produktivitás növelése Kávé mérgezés helyett tanulj meg bizonyított technikákat a marketing produktivitás növelésére! Ez a "lépésről-lépésre" -útmutató marketingeseknek most -5.000 Ft minden jelentkezőnek. Promokód: MOT2016

Java Programozó képzés

Java Programozó képzés Hiányszakma!!! Ha elszántad magad, és szeretnél egy jól fizető állást, akkor itt a helyed! A tanfolyam mellett otthoni gyakorlás szükséges!