Hobbi tanfolyamok Gépészet

TUDTAD? Hasznos infók Hobbi tanfolyamok kategóriáról

Az úgynevezett ruhakészítés alapfogalmai kurzuson megismerheted a szerkesztés, a szabás folyamatát. Ha szeretnéd, az alapok elsajátítása után következhet OKJ tanfolyam is. A festészet alapjai tanfolyam kifejezetten kezdőknek szól, akik remek kikapcsolódási lehetőségnek tartják a festést. A tanfolyamon a diákok megismerkednek az akril és a vízfesték használatának szabályaival, és sok olyan elmélettel és gyakorlattal, hogy minél hamarabb ki tudják fejezni magukat a festészet eszközeivel. A selyemfestés tanfolyamon megismerkedhetsz az alapanyagokkal, megtanulhatod az eszközök használatát, és hogy hogyan lehet lélegzetállító selyemsálakat festeni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Targoncavezető OKJ tanfolyam

Targoncavezető OKJ tanfolyam Nyilvántartásba vételi szám: E-000663/2014/A006 Több városban induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Gyakorlatorientált képzések. Emelje magasabb szintre tudását. Részletek

Kötéltechnikai önmentő képzés

Kötéltechnikai önmentő képzés Minden munkavállalónak és vállalkozónak, aki emelőgépekkel dolgozik, vagy ilyen munkát irányít szükséges ezen elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznie. Jelentkezzen most képzésünkre!

Nincs találat ...