Hobbi tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Hobbi tanfolyamok kategóriáról

A ruhakészítés alapfogalmai elnevezésű kurzuson megismerheted a varrógép helyes használatát. Ehhez a hobbi képzéshez OKJ végzettséget adó vizsga is kapcsolódik. A festészet alapjai tanfolyam elsősorban laikusoknak ajánlott, akik maguk is festegetnének szabadidejükben. A tanfolyamon a tanulók megismerkednek az akril és a vízfesték használatának szabályaival, és nélkülözhetetlen elméleti tudással, amivel könnyen és gyorsan sikerrel álmodhatnak képeket a vászonra. A selyemfestés tanfolyamon találkozhatsz a kontúrozókkal, megtanulhatod az eszközök használatát, és hogy hogyan lehet lélegzetállító selyemsálakat készíteni.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Legyél Te is Szuperdadus Szombathelyen!

Legyél Te is Szuperdadus Szombathelyen! Feketeöves bébiszitter képzés nem csak dadusoknak ▶️ Szereted a gyerekeket és szívesen foglalkoznál velük? ▶️ Kötetlenebb munkaidőre vágysz? ▶️ Nem riadsz vissza attól, ha továbbképeznek?

Anyák, leendő anyák,Nem vagytok egyedül

Anyák, leendő anyák,Nem vagytok egyedül ✔️ Készülsz a gyermekvállalásra, vagy már anyuka vagy? ✔️ Érdekel a modern gyermeknevelés? ✔️ Szeretnél egy támogató közösséghez tartozni? ✔️ Legjobbat szeretnéd a gyermekednek? ✔️ Tele vagy kérdé

Nincs találat ...