Felnőttképző tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD? Hasznos infók Felnőttképző tanfolyamok kategóriáról

Az Országos Szakmai Jegyzék gyűjti össze, hogy melyek az államilag elismert szakmai végzettségek Magyarországon. A fent említett jegyzék nem foglalja magában az említett képzéseket. Biztosan nem kell rendelkezned felsőfokú oklevéllel. Ha elmúltál 18, válassz ilyen tanfolyamot! A képzéseket csupán néhány hét alatt el lehet végezni. Gyakran hétvégékre hirdetik meg a képzési egységeket. A tanfolyam a továbbképzésről illetve egy adott tudásanyag továbbfejlesztéséről, elmélyítéséről szól. Tippünk: Nézz utána alaposan, mert néhány tanfolyamon (masszázs képzések) a szakterület előzetes ismerete ajánlott.

11 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

VIDEÓVÁGÁS KÉPZÉS ONLINE

VIDEÓVÁGÁS KÉPZÉS ONLINE Érdeklődsz a videózás, videós anyagok készítése iránt? Minőségi ONLINE oktatás keretében most VIDEÓVÁGÓ lehetsz a Stabil Tudás jóvoltából most AJÁNDÉK képzéssel.

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ KÉPZÉS ONLINE

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ KÉPZÉS ONLINE Minőségi ONLINE oktatás keretében most TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ lehetsz a Stabil Tudás jóvoltából. Várjuk jelentkezésed, ha fontos számodra az egészség, és szívesen segítenél a környezetedben élőknek