Felnőttképző tanfolyamok Gépészet

TUDTAD? Hasznos infók Felnőttképző tanfolyamok kategóriáról

Az OKJ szedi csokorba, hogy melyek a hivatalosan megszerezhető szakmai végzettségek az országban. A fent említett jegyzék nem foglalja magában az itt felsorolt szakmákat. Lehet, hogy elég a nyolc általános iskolai osztály. Ha elmúltál 18, válassz ilyen tanfolyamot! A képzéseket csupán néhány hét alatt el lehet végezni. Gyakran a délelőtti-délutáni órákban, hétvégén tartanak tanórákat. Koncentrált, alapos és mély szaktudást közvetítenek felsőfokú képzések. Tippünk: Böngészd át a prospektusokat, mert néhány tanfolyamon (pl. LEAN képzés) a szakterület előzetes ismerete ajánlott.

2 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

CAM tanfolyam - EdgeCam alapismeretek

CAM tanfolyam - EdgeCam alapismeretek A képzést elsősorban azoknak a tanulni vágyóknak ajánljuk, akik érdeklődnek a számítógéppel segített megmunkálás iránt és rendelkeznek CAD-es ismeretekkel/programozási ismeretekkel. Jelentkezz most!

CAM - MasterCam (2020) alapismeretek

CAM - MasterCam (2020) alapismeretek A képzést elsősorban azoknak a tanulni vágyóknak ajánljuk, akik érdeklődnek a számítógéppel segített megmunkálás iránt és rendelkeznek CAD-es ismeretekkel/programozási ismeretekkel. Jelentkezz most!