OKJ képzések Katonai és védelmi képzések

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

Az Országos Szakmai Jegyzék tartalmazza, hogy mit fog tudni, az aki elvégzi az említett képzéseket. A beiratkozás követelményrendszere a képzéstől függ: így többek között lehet diploma. A szakképzést magadnak kell fizetned, aktív munkanélküliként a tandíj finanszírozásához segítségül hívhatod a munkaügyi központot. Általában szombaton és vasárnap tartják az oktatást a felnőttképző szervezetek. A modulokra bontott struktúrának hála az egymáshoz közel álló szakképesítéseket könnyedén elvégezheted, mert csak a plusz modulokból kell számot adni a tudásodról.

16 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

SZEMÉLY ÉS VAGYONŐR SZAKKÉPESÍTÉS ONLINE

SZEMÉLY ÉS VAGYONŐR SZAKKÉPESÍTÉS ONLINE Munkát váltanál, mert nem érzed, hogy a helyeden vagy? Szeretnél úgy kilépni a munkaerőpiacra, hogy szakképesítéssel rendelkezel? Válaszd minőségi ONLINE oktatásunkat és szerezz SZAKKÉPESÍTÉST!

Egy jó rendszergazda mindenhova kell!

Egy jó rendszergazda mindenhova kell! Tanulj rendszergazdának, több száz cég várja az önéletrajzod! Hivatalos CISCO Akadémián ezt megteheted OKJ-s tanfolyam áron! Hoppá! Ne hagyd ki, irány a RUANDER Oktatóközpont! ;-)