OKJ képzések Ingatlanos képzések

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

A jóváhagyott képesítések nyilvántartását az Országos Szakmai Jegyzékben találhatjuk. Elképzelhető, hogy elég a szakiskolai bizonyítvány hozzá, hiszen a pályázás feltétele a szakképzés jellegétől függ. Jóllehet a képzés önköltséges, regisztrált munkanélküliként a tandíj finanszírozásához segítségül hívhatod a munkaügyi kirendeltséget. A szóban forgó szakképzéseket modulokra szedték szét, de nincs kizárva, hogy mégis felszámolják a moduláris képzést. A fenti struktúrának hála a sok közös elemet tartalmazó szakképesítéseket könnyebben megszerezheted, mert csupán a még nem teljesített részekből kell bizonyítanod.

3 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Ingatlanközvetítő OKJ tanfolyam Győrben

Ingatlanközvetítő OKJ tanfolyam Győrben Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.