OKJ képzések Ingatlanos képzések

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

Az Országos Szakmai Jegyzék állapítja meg, hogy melyek az államilag elismert szakmai végzettségek hazánkban. A fent említett jegyzék tartalmazza, hogy az adott szakmákat hogyan és milyen módszerekkel tanítják. A jelentkezés követelményrendszere a képzéstől függ: így többek között lehetáltalános és középiskola. Az iskolák általában nem iskolarendszerű képzéseket bonyolítanak le. A képzés nem támogatott, de regisztrált munkanélküliként a tandíj finanszírozásához segítségül hívhatod a munkaügyi kirendeltséget. Az ilyen szakképzéseket modulokra bontották.

3 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Ingatlanközvetítő OKJ tanfolyam Győrben

Ingatlanközvetítő OKJ tanfolyam Győrben Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.