OKJ képzések Munkavédelem

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

Az Országos Szakmai Jegyzék írja le, hogy melyek a hivatalosan megszerezhető szakmai végzettségek az országban. A fent említett jegyzék szabja meg, hogy milyen területen szerez jártasságot a tanuló. A beiratkozás feltétele az adott szakmától függ: így többek között lehetáltalános és középiskola. A felnőttoktatási intézmények általában hétköznap esténként adják le az órákat. A szakképzést magadnak kell fizetned, de aktív álláskeresőként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi központot. Az ilyen szakképzéseket önálló tananyagegységekre szedték szét.

6 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Munkavédelmi technikus OKJ Győrben

Munkavédelmi technikus OKJ Győrben Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású oktatás könnyen megközelíthető helyszínen, Győrben! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.

Tűzvédelmi előadó OKJ képzés Győrben

Tűzvédelmi előadó OKJ képzés Győrben Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású oktatás könnyen megközelíthető helyszínen, Győrben! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.