OKJ képzések Gépészet

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

Az Országos Szakmai Jegyzék szedi csokorba, hogy melyek a hivatalosan megszerezhető szakképesítések hazánkban. Az említett jegyzék szabja meg, hogy milyen tapasztalatokat lehet szerezni az adott szakmai képzésben. A jelentkezés feltétele a képzéstől függ: így többek között lehetalapfokú bizonyítvány. Az iskolák gyakran az esti órákban hetente kétszer tartanak tanórákat. A szakképzést magadnak kell fizetned, de aktív álláskeresőként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi központot. A fenti tanfolyamokat önálló tananyagegységekre darabolták.

2 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

CAD (Számítógéppel segített tervezés)

CAD (Számítógéppel segített tervezés) A több városban induló képzést elsősorban azoknak a tanulni vágyóknak ajánljuk, akik érdeklődnek a számítógéppel segített gépészeti tervezés iránt. Jelentkezz most!

Targoncavezető OKJ tanfolyam

Targoncavezető OKJ tanfolyam Nyilvántartásba vételi szám: E-000663/2014/A006 Több városban induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Gyakorlatorientált képzések. Emelje magasabb szintre tudását. Részletek