Érettségi utáni szakképzés Informatikai képzések

TUDTAD? Hasznos infók Érettségi utáni szakképzés kategóriáról

A jelentkezés kritériumrendszere pofonegyszerű: csak érettségivel kell rendelkezned, és az adott tanévben még nem töltheted be a 25. évedet. Olyan állam által elismert szakképesítések tudásanyagával lehetsz gazdagabb, amelyeket az úgynevezett Országos Képzési Jegyzék tartalmaz. Mialatt tanulsz, különböző juttatásokat is kapsz a törvénynek megfelelően, így többek között diákigazolványt is. Érdemes olyan szakmát választanod, amellyel felvesznek valahová dolgozni, ezért kövesd, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

25 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Legyél Profi programozó!

Legyél Profi programozó! Rengeteg programozó hiányzik a piacról, tanulj egy menő szakmát, és helyezkedj el gyorsan. A képzés elvégzését követően magas fizetéssel, könnyen elhelyezkedhetsz! Válaszd a RUANDER Oktatóközpontot!

Tanulj meg programozni!

Tanulj meg programozni! Ismerd meg a programozók világát a RUANDER Oktatóközpontban, egy jó lehetőség, hogy belevágj egy nagyobb kalandba.