Szakközépiskolák Műszaki, ipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Szakközépiskolák kategóriáról

A továbbtanulás szempontjából kötöttséget jelent a szakközépiskola választása, mert elsősorban az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet sikeresen bekerülni. A gazdaság számos területéről képezheted magad. Bárki be is fejezheti a tanulmányait, tehát az érettségi vizsga után nem muszáj elvégezni a szakközépiskolát. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Közismereti tudást adnak át neked akár biológiából és földrajzból (az első négy évben végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, amelyen gyakorlati képzéseken vesznek részt a hallgatók, ezek után szakvizsgákon bizonyíthatnak a tanulók.

236 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Fo­lya­mat­me­nedzs­ment

Fo­lya­mat­me­nedzs­ment Budapesten, online és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Tantermi képzések. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében!

Metrológiai szakember képzés

Metrológiai szakember képzés Budapesten, online és céghez kihelyezett formában induló képzésünket munkáltatója finanszírozásával is tanulhatja. Emelje magasabb szintre tudását, lépjen előre a karrierjében! Részletek itt >>>