Szakközépiskolák Gazdasági képzések

TUDTAD? Hasznos infók Szakközépiskolák kategóriáról

Szakközépiskolába az alapfokú oktatási intézmény sikeres vizsgái után általában 14 évesen lehet jelentkezni. A szakközép működése alapvető reformokon ment keresztül az utóbbi időben Magyarországon, ugyanis a szakmai tárgyakat csak az érettségi után sajátítják el a tanulók. Itt találsz informatikai és elektronikai szakmát is. A 9-12. évfolyamon közismereti tudást adják át neked többek között irodalomból és töriből. Az iskola megállapítja, hogy melyik tárgyat (pl. biológia) oktat kötelezően az utolsó kettő osztályban is, ez pedig a szakmai tárgyakról függ. A képzés egyben felkészülés az érettségire és a felvételit helyettesítő vizsgákra is.

204 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Mérlegképes könyvelő képzés

Mérlegképes könyvelő képzés MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ SZERETNÉL LENNI? EZT IMÁDNI FOGOD! ▶▶ ONLINE végezhető Vállalkozási mérlegképes könyvelő ÚJ TÍPUSÚ, 2021-től indítható SZAKKÉPESÍTÉS 15 hónap alatt, részletre is. ▶▶ Érdeklődj!

MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ KÉPESÍTÉS ONLINE

MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ KÉPESÍTÉS ONLINE Érdekel a pénzügy, a számok világa? Minőségi ONLINE oktatás keretében most VÁLLALKOZÁSI MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ SZAKKÉPESÍTÉST szerezhetsz a Stabil Tudás jóvoltából.