Szakközépiskolák Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD? Hasznos infók Szakközépiskolák kategóriáról

A szakközépiskolák célja a minél többrétű tudás átadása, felkészülés a felsőoktatásba bebocsátó vizsgákra. Ezekben az oktatási központokban felkészítik a diákokat az ECDL vizsgára is. Számos szaksuli külföldi intézményekkel is kapcsolatba lép, hogy a tanulók anyanyelvi környezetben ismerjék meg az idegen nyelveket. Minden évben nézd át a szakközépsulikat - többek között az érettségi eredmények alapján - rangsoroló összeállításokat, hogy a legmegfelelőbbet választhasd. Az alábbiakat se feledd, mert nagyon fontos, hogy jól felszerelt-e a könyvtár és a számítástechnikai terem.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten Edző szeretnél lenni? Jelentkezz országosan elérhető Fitness Instruktor tanfolyamunkra, hogy profi szakemberré válhass. Piacképes ár, részletfizetési lehetőséggel.

Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés

Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés Szociális gondozó és ápoló OKJ AJÁNDÉK Rehabilitációs konzulens tanfolyammal. Ingyenes konzultációk, segítség az álláskeresésben és továbbtanulásban. Tanulj profi oktatóktól - érdeklődj most!