Érettségi felnőtteknek Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Érettségi felnőtteknek kategóriáról

Az érettségi szabályzatáról szóló kormányrendeletből megtudhatod azt is, hogy bármelyik vizsgatárgyból, bármelyik szinten tetszőleges vizsgaidőszakban megszerezheted a jegyeket, függetlenül attól, hogy az adott vizsgatárgyból milyen szintű és milyen eredménnyel rendelkezel. Ha az elmúlt öt évben töltöttél el időt oktatási intézményben, és legutoljára 3,5-es átlag felett teljesítettél, engedéllyel akár a képzési idő fele alatt elvégezheted az iskolát. A fenti esetben az oktatási központok gyakran hétköznap délután tartják az oktatást. Több beszámolót kell tartanod a tanév alatt, míg a végén egy komplexebb teszten kell bizonyítanod.

1 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Pincér és Vendéglátó-üzletvezető képzés

Pincér és Vendéglátó-üzletvezető képzés Pincér és Vendéglátó-üzletvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten. Valódi oktatás gyakorlattal, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt. Kamatmentes részletfizetés.

Tűzvédelmi előadó OKJ képzés

Tűzvédelmi előadó OKJ képzés Tűzvédelmi előadó OKJ-s tanfolyam Budapesten. Kamatmentes részletfizetés, profi oktatók, munka mellett végezhető képzés. Igény szerint Europass bizonyítvánnyal.