8 osztályos gimnázium Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók 8 osztályos gimnázium kategóriáról

A gyermek a negyedik általános iskolai osztály elvégzése után még a szülők beleegyezésével választhat másik oktatási intézményt. Ezért főként hozzájuk szólunk. A nyolcosztályos gimnáziumba az alapfokú oktatás négy évfolyamának elvégzése után, általában tízéves korban felvételizhet a gyermek. A képzés nyolc éves. Közismereti tudást adnak át a tanárok, hogy gyermeke megfelelően felkészülhessen az érettségi vizsgára és a felsőoktatási felvételire. Kötelező tárgyként például kémiát és bioszt választhat a diák. A fenti fakultációs órák az emelt szintű érettségi sikeres letételéhez szükségesek.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kutyakozmetikus tanfolyam

Kutyakozmetikus tanfolyam Kutyakozmetikus szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! Kutyakozmetikus tanfolyam 4-5 hónap alatt ORSZÁGOSAN. Munka és család mellett is könnyen elvégezhető.

GIPSZKARTONSZERELŐ tanfolyam

GIPSZKARTONSZERELŐ tanfolyam Gipszkartonszerelő szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! ▶▶ Néhány hónap alatt elvégezhető ▶▶ Munka és család mellett is könnyen végezhető. Segítőkész ügyfélszolgálat. Tanulj nálunk korszerű termeinkben.

Nincs találat ...