Mesterképzés (Ma, Msc) Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD? Hasznos infók Mesterképzés (Ma, Msc) kategóriáról

A manapság szerte Európában honos oktatástípust bolognai rendszerűnek is nevezik, fő tulajdonsága, hogy az eddigi osztatlan képzést feldarabolták. Ebben a rendszerben már oklevéllel rendelkező hallgatóként folytathatod más, az azonos rendszeren alapuló iskolában felsőbb szinten a tanulmányaidat. Célja a kettő vagy négy szemeszteres képzésben elméleti tudást kínáló diploma megszerzése. Kizárólag szakmai jellegű tudásra tehetsz itt szert. A pályázás feltétele nem függ a szakképzés jellegétől: ugyanis kizárólag valamelyik alapképzés elvégzése után lehet bekerülni.

36 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. ÁEEK vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés

Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés Szociális gondozó és ápoló OKJ AJÁNDÉK Rehabilitációs konzulens tanfolyammal. Ingyenes konzultációk, segítség az álláskeresésben és továbbtanulásban. Tanulj profi oktatóktól - érdeklődj most!