Vállalkozás indítás minikurzus Képzés - MinnerAkadémia

Budapest

online képzés

Minner - MinnerAkadémia

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Vállalkozás indítás minikurzus MinnerAkadémia Ötletből vállalkozás - Vállalkozás indítás képzés, mini tanfolyam

Segítek a start gomb mielőbbi megnyomásában! A minikurzusban megkapod azt a tudást, amivel sokkal átgondoltabban, felkészültebben tudod beindítani a vállalkozásodat és már ezzel eléred, hogy többszörös bevételed legyen.

A kurzusról röviden:

1. 2 órányi átfogó tudásanyagot kapsz, hogy megfelelő vállalkozói attitűdöt, tudást szerezz
2. Most is tudsz csatlakozni. Kattints a Megveszem most gombra!
3. 8 db 15-20 perces videóanyagot kapsz (témák alul)
4. be tudod küldeni véleményezésre az ötleted, amit a Minner 2 -3 perces videókban összefoglal (külön-külön)
5. minden tanítvány látja a többiek ötletére elkészített 2-3 perces ötletelős, vélemény videót is - ezekből is tudtok tanulni. Ezeket is látod a tematikában alul.

A tematikát és a feltöltött videók címeit lejjebb görgetve találod!

Szerezd be most a kurzust és küldd el mielőbb véleményezésre az ötleted!

---------------------------------------

Küldd be az ötleted és a Minner ötletel rajta, és azt megosztja veletek videóban

Minden minikurzusos résztvevő kap egy olyan lehetőséget, hogy beküldheti az ötletét röviden összefoglalva, vagy akár hosszabban is. Minden beküldött ötletet a Minner, vagyis Mándó Milán véleményez (A minner.hu tulajdonosa), és hozzá kapcsolódóan további ötleteket, megvalósítási tippeket ad 2 percben. Minden ilyen 2 perces videó szintén feltöltésre kerül ide a minikurzusba (a nagyon extra tippeket emailben küldöm ki az adott ötletgazdának, mindent azért nem árulunk el a többieknek). Hogy néz ez ki?

Tudom mitől fész, hogy ellopják az ötleted... Aki ezt a kurzust megveszi a saját ötletébe szerelmes és azzal fog foglalkozni nem a tiéddel. Az előnye ennek az, hogy a többi megoldásból te is tanulsz, sőt akár a sajátodba is adaptálni tudsz valamit.

Itt egy példa:

Fanni alapötlete: Kétnyelvű mesekönyveket készít 5-8 éves közötti gyereknek, tehát angol és magyar nyelven is le lesz írva a történet. A cél, hogy mesekönyvek alapján fejlesszük a gyerekek angol tudását, vagy éppen szeressék meg az angolt. Az ötlet teljesen jó gondolat.

Probléma: Nem tud annyi könyvet eladni, hogy fentartható legyen. A szülők alig harmada tud úgy angolul, hogy mesét tudjon felolvasni azon a nyelven.

Megoldás:

-Nem csak 5-9 év közöttieket fogja megfogni (persze azzal kezdi), hanem a nagyobb korosztályokat is. Utóbbiaknak kiélve az illusztráció iránti imádatát képregényeket fog kreálni.
-Ha már lúd, legyen kövér: Szóval az angol mellett a német nyelvre is kell gondolni.Továbbá ez bizony nem mesekönyv illusztrációs piac, hanem gyermek angol nyelv fejlesztő vállalkozás
- Ötletek, amiket még beleépítettünk: Legyen havidíjas konstrukció. Mi lenne, ha a tudásfájához hasonló gyűjtögetős mesekönyvet tenne össze? Benne mondjuk matrica gyűjtővel, speciális szókártyákkal… A 169. vállalkozás ötletet használjuk fel hozzá. Máris többszörös bevétellel számolhat a havi párezres előfizetéses díjjal számolva.
- A szülőkre is gondoljunk, és szerezzünk egy nyelvoktató partnert, aki segít anyagot összeállítani. Gyerek és szülő együtt tanul.
- ... és még megannyi változatot összeírtunk, amiből most választjuk ki azt, amivel el tud indulni. Mert bizony meghoztam a kedvét.

A cél, hogy egyszer fogjuk meg a szülőt és ahogy nő a gyerek tőle vegyék a fejlesztő könyveket, vagyis így már valamit mást.

Kiszámoltuk, hogy így bizony az alap előfizetéses csomaggal már 8-szor több bevétele lesz egy vásárlóból legalább.

Ettől nemfogja senki ellopni az ötletét, mindenki máshogy valósítja meg. 5900 forintért most egy nagyon jó árban lévő minikurzust + ezt a lehetőséget kapod! Ne hagyd ki!

Szerezd be most a kurzust és küldd el mielőbb véleményezésre az ötleted!