Számítógép-szerelő, -karbantartó tanfolyam Képzés - TanfolyamAjánló.hu

Budapest

TanfolyamAjánló - TanfolyamAjánló.hu

Budapest , Budapest Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Számítógép-szerelő, -karbantartó tanfolyam TanfolyamAjánló.hu Nem csak alap felhasználói szinten értesz a számítógépekhez? Mindig tőled kérnek segítséget a barátok vagy a rokonság, ha valami gond van a gépükkel? Te vagy az első, akit megkérnek, ha valamilyen új eszközt vagy szoftvert kell telepíteni? Gyakorlatilag neked köszönhető, hogy a rokonok lakásában használni lehet a netet?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, és hivatás szintjén is szívesen foglalkoznál számítógépekkel, akkor tudunk egy neked való szakmát, amit a Számítógép-szerelő, – karbantartó képzéssel sajátíthatsz el.

Ha régóta álmodozol már arról, hogy nyiss egy saját szervizt, akkor itt az ideje, hogy megtedd a kezdő lépést ezzel a tanfolyammal. Nem kell attól félned, hogy nem lesznek majd ügyfeleid.

Napjainkban a legtöbb háztartásban használnak számítógépet, és általában nem csak egyet. Ebből a sok felhasználóból viszont kevesen értenek is hozzá komolyabban, így ha bármi meghibásodik, vagy nem működik rendesen, nincs más megoldás, mint szervizbe vinni a gépet, ami persze neked potenciális ügyfeleket jelent.

Mindenképpen neked ajánljuk ezt a szakmát, ha nem csak a szoftverek, hanem a hardverek világában is otthon érzed magad. Ennél a munkánál nagyon fontos a türelem és az elhivatottság. Akadhatnak olyan hibák egy számítógép esetében, amit csak többszöri tesztelés után sikerül felfedni. Ha jellemző rád, hogy kitartó vagy, és addig nem adod fel, amíg nem sikerült megoldani a gondot, akkor ez testhezálló munka lesz a számodra.

Számítógép szerelő tanfolyam - Jelentkezz most
Szereted a hardvereket? Szívesen tesztelgetsz új alkatrészeket? Végezd el a Számítógép-szerelő, -karbantartó szakmát, mellyel alkalmazottként és vállalkozóként is sikeres pályát futhatsz be.

Persze akár saját szervizt nyitsz, akár alkalmazottként dolgozol majd, nélkülözhetetlen, hogy jó kommunikációs készséggel rendelkezz. Nem elég, hogy szakmailag toppon vagy, az ügyfelekkel is tudnod kell bánni.

De most nézzük meg nagy vonalakban, hogy milyen tudásra tehetsz szert a Számítógép-szerelő, – karbantartó szakképzés során. A tanfolyam elvégzése után képes leszel a számítógép hardverének, perifériáinak telepítésére, karbantartására, tesztelésére és a hibák elhárítására. Emellett nem jelent majd problémát a számítógépes hardveregységek összeszerelése illetve beállítása. De alkalmas leszel otthoni és kisvállalati hálózatok telepítésére, tesztelésére és a hibák elhárítására is.

Az elhelyezkedéssel sem lesznek problémák. Ahogy már említettem, nyithatsz saját szervizt vállalkozóként vagy lehetsz alkalmazott egy már befutott helyen. Emellett sok cég keres számítástechnikai és informatikai szakembereket, hiszen egy sikeres vállalkozás nem engedheti meg magának, hogy órákra leálljon a munka, mert meghibásodtak a számítógépek vagy éppen nincs internet.

Dolgozhatsz szabadúszóként, kijáró szervizesként, vagy nyithatsz saját üzletet, szervizt. Természetesen – ha inkább ez a lehetőség szimpatikus számodra – alkalmazottként is el tudsz helyezkedni, például egy számítógép üzletben, szervizben.
Ha magadra ismertél a leírtakban, akkor ne késlekedj, jelentkezz a Számítógép-szerelő, – karbantartó szakképzésre.