Photoshop az alapoktól Képzés - Fotós Akadémia

Online

online képzés

Fotós Akadémia

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Photoshop az alapoktól Fotós Akadémia Kinek szól ez a kurzus?
===================
Azoknak szántuk az anyagot, akik szeretnék szerkeszteni a fotóikat, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá.
Teljesen az alapoktól épül fel a kurzus, így a legalapvetőbb kérdésekre is választ kapsz. Ha csak a színeken akarsz módosítani, vagy komplett képretust szeretnél végezni, nem probléma, a 20 epizód végére érteni fogod az alapokat és meg fogod tudni oldani az alapvető feladatokat.

Az anyag érthető és könnyen követhető!

LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE ÉRTED MEG A PHOTOSHOP MŰKÖDÉSÉNEK AZ ALAPJAIT


Miért érdemes megvennem?
======================
Az interneten sok különböző anyagot össze lehet gyűjteni. Ebben a videósorozatban azonban tematikusan felépítve, az alapoktól kiindulva mutatjuk meg, hogy miképp működik a szoftver.

MELLÉKLETKÉNT ÁTADJUK A SOROZATBAN HASZNÁLT ÖSSZES MINTAFOTÓT NAGY FELBONTÁSBAN, HOGY UGYANAZOKON A KÉPEKEN TUDJ TE IS GYAKOROLNI!

Szeretnéd küldhető méretűre kicsinyíteni a képeidet? Ferdén tartottad a fényképezőt? Szeretnél módosítani a színeken? Van néhány képelem, amelyeket eltűntetnél a fotóról? Retusálnál egy portrét? Tudni akarod, hogy lehet a legszebb fekete-fehér tónusokat elérni? Ezekre és még sokkal több kérdésedre is választ kapsz!

Csikós Árpád amellett, hogy nemzetközileg is elismert fotográfus, Magyarországon gyakorlott oktató. Hat évig tanított fotográfiát és képszerkesztést a Dunaújvárosi Főiskolán (most Dunaújvárosi Egyetem), jelenleg szervezett keretek között gimnáziumban és magánoktatás formájában tanít. A legtöbb hallgatója kezdő és haladó, így pontosan tudja, hogy mi kell Neked, milyen kérdések merülnek fel benned. Tudja, hogyan kell átadni az anyagot úgy, hogy mindenki megértse.


A kurzusról
=========
A 20 epizód az alapoktól indít. Hogyan helyezd el a palettákat, hogyan húzd be a feldolgozandó képet... majd folyamatosan bemutatja a leggyakrabban használt eszközöket.

A Photoshop egy rendkívül összetett és nagyon sokoldalú képmódosító szoftver. Ez a kurzus az alapoktól addig a szintig juttat el, ahonnan már önállóan is körvonalazódik benned, hogy pontosan mit nem értesz és merrefelé kell fejlődnöd. Az alapvető képmódosításokról mindent megtudsz, így rengeteg feladatot meg tudsz majd oldani.


A témakörök:
==========
- Képmegnyitás, paletták
- A leggyakrabban használt eszközök funkcióismertetése
- A kijelölés peremkeménysége
- Sötétítés, világosítás, ecsetkezelés
- A színek módosítása
- Szelektív színtelenítés
- Képelemek eltűntetése
- Rétegek és azok használata
- Lencsekorrekció
- Egy fotó komplett alapretusálása
- Maszkolás és a gyorsmaszk használata
- Görbék használata
- Beépített effektek - lencsecsillanás
- Szakszerű fekete-fehér konverzió
- Feliratozás
- Feladatok automatizálása
- Vágás és vízszintezés
- Kép átméretezése és felbontása
- Konvertálás RAW-ból
- A szakszerű mentés

Használd ki a tanárod sokéves tapasztalatát és tudását!
Kezdd el az alapoktól és tapasztald meg az élvezetes haladás eredményét!
Próbáld ki, milyen az, amikor egy nagyon rutinos oktató és egyben gyakorló fotóművész mutatja meg a saját módszereit türelemmel, hozzáértéssel!