Logisztikai ügyintéző Képzés - KOPINT-DATORG Gazdaságfejlesztési Szakközépiskola

Budapest

Nappali, angol, német, orosz

KOPINT-DATORG Gazdaságfejlesztési Szakközépiskola

1065 Budapest , Nagymező u. 37-39. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Logisztikai ügyintéző KOPINT-DATORG Gazdaságfejlesztési Szakközépiskola A logisztikai ügyintéző képzés célja, hogy a tanulók elsajátítsák a munkakör betöltéshez szükséges szakmai ismereteket és kompetenciákat. A képzés segítségével könnyedén lépes leszel a rendelés, beszerzés, értékesítés lebonyolításában közreműködni, tervezési feladatokat végezni az ellátási, készletezési, termelési folyamatokban. gond nélkül tudod majd kezelni a reklamációs eseteket, elvégezni a raktározással, árutovábbítással, nemzetközi szállítással, szállítmányozással kapcsolatos ügyintézői tevékenységet.
A végzett szakember feladatai közé tartozik a partnerekkel, ügyfelekkel való kapcsolattartás, a cégvezetés támogatása döntés-előkészítéssel, továbbá irodai, ügyviteli adminisztráció és az anyag- és áruszállítási feladatok megoldásában.

A logisztikai szakembereket mind Magyarországon, mind külföldön egyaránt keresik. A nálunk végzett hallgatók Europass bizonyítványt válthatnak ki, amivel külföldön is vállalhatnak munkát, illetve hatékonyabban el tudnak helyezkedni egy Magyarországon működő külföldi tulajdonú multicégnél. Bármely állásportál logisztikai szakterületén több száz ajánlat közül válogathatsz.

Meggyőztünk? Még bizonytalan vagy? Vedd fel a kapcsolatot tanulmányi ügyintézőinkkel, és jelentkezz, vagy tedd fel nekik kérdésedet!