Logisztikai feldolgozó Képzés - TanfolyamOKJ.hu

Budapest, Dunaújváros, Pécs, Székesfehérvár, Tatabánya, Veszprém

Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció, Közlekedés

TanfolyamOKJ.hu - TanfolyamOKJ.hu

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Logisztikai feldolgozó TanfolyamOKJ.hu MIÉRT JELENTKEZZ A LOGISZTIKAI FELDOLGOZÓ RÉSZSZAKKÉPESÍTÉSRE?
================================

- Ha mindig is érdekelt a kereskedelem, azon belül a logisztika, akkor a logisztikai feldolgozó részszakképesítés ideális választás lehet a számodra.

- Projektfeladatokon keresztül könnyen elsajátíthatod az információkezelést.

- Szituációs gyakorlatokon belül megtanulhatod, hogyan kezeld a vevői panaszokat, áruátvételkor tapasztalt eltéréseket, illetve hogy hogyan írj ajánlatkérést.

Ha úgy érzed, számodra ezek testhezálló feladatok, nincs más dolgod mint jelentkezni a LOGISZTIKAI FELDOLGOZÓ RÉSZSZAKKÉPESÍTÉSRE!


MIT CSINÁL EGY LOGISZTIKAI FELDOLGOZÓ?
======================================

A logisztikai feldolgozó segíti a logisztikai tevékenységek során szükséges anyagok és eszközök beszerzését, elosztását és felhasználását.
Összegzi a beérkező igényeket, a piaci lehetőségeket, vásárlási feltételeket. Információt szerez a meglévő készletről, ajánlatokat kér be a szállítóktól, és összegyűjti a megrendelő igényeit a vezetőség számára. Nyilvántartja a szállítási határidőket és a határidőknek megfelelően ütemezi a munkákat.
Segítséget nyújt a rakodási tevékenység megszervezésében, illetve gondoskodik a rakodás személyi és tárgyi feltételeiről.

Adminisztrációs feladatokat lát el, nyilvántartást vezet, jegyzőkönyveket és üzleti leveleket ír. A munkakörével együtt járó kihívások mellett adminisztratív feladatokat lát el.


A LOGISZTIKAI FELDOLGOZÓ RÉSZSZAKKÉPESÍTÉS MODULJAI:
=====================================================

- Vállalkozások működtetése
- Kommunikáció
- Digitális alkalmazások
- Logisztikai alapok